Háborús hangulat uralkodik Szegeden

2018. február 12. - bogar.mark

Óriási készültségben van a szegedi Monster Downtown étterem csapata, akik a közösségi média erejével párbajra hívták az ismert gasztroarcot, Sass Danit.sefhaboru_4.png

Nemrég dobta piacra, ám máris óriási népszerűségnek örvend a Sass Dani nevével fémjelzett chiliszósz, a Levendurva. A Sárréti Chilifarm közreműködésével készülő szósz kapcsán számtalan elismerő hír, méltató kritika látott napvilágot, amely a szegedi étteremhez is eljutott. Ezen felbuzdulva gondolta úgy az étterem csapata, hogy párbajra hívják a pörgős gasztroarcot, Sass Danit. Párbajuk fő tárgya a chili, melyet 3-3 fogásba kell beépítenie az étterem séfjének és Daninak is. Az elkészült ételek közül a közönség vakteszt útján állapítja majd meg, kinek a menüsora sikerült jobban. Maga a kihívás azonban egy cseppet sem zökkenőmentes történt, hiszen az étterem a közösségi médián keresztül próbálta meg felvenni Danival a kapcsolatot. „Mi valóban egy konyhai összecsapásra várjuk Sass Danit! Persze az is lehet, hogy nem jutott el a kihívásunk híre a kedvelt gasztroarc fülébe! Így hozzátok fordulunk segítségért drága vendégeink, követőink, barátaink, vigyétek hírét a kihívásnak!” - postolta az étterem, majd szerencséjükre el is jutott a felhívás magához Danihoz is. „Ott leszek, ez nem kérdés. Egy cseppet sem tartok a megmérettetéstől, remélem felkészültek, mert én mindent meg fogok tenni, hogy lefőzzem őket” - mondta a műsorvezető a párbaj kapcsán, amelynek bárki részese lehet. 


Az esemény elérhető itt:  https://www.facebook.com/events/2022019714745346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.