Madárszem és feta sajt olíva olajban

2015. szeptember 02. - bogar.mark

Fetával töltött madárszem és cayenne chili, ecetes oliva olajban pácolva. img_4890.JPG

A rendkívül csípős chili paprikákat célszerű valamilyen pácolt, vagy Egyéb feldolgozott formában felhasználni. A krémek és mártások után most egy olajban áztatott, feta sajttal töltött csemegét készítettünk. 
A chilik magját és csumájt eltávolítottuk, és az üregeket megtöltöttük krémes feta sajttal. Egy kisebb üvegbe egész kardamom-, és köménymagokat szórtunk, beletettük a paprikákat, adtunk hozzá 1/2 evőkanál ecetet, és felöntöttük extra szűz oliva olajjal. 1-2 hónap pácolás után (hűvös helyen tartva) pikáns kiegészítője lehet előételeknek, vagy mediterrán jellegű vacsoráknak. 
img_4886.JPG

További receptek: Imádok főzni/Cooking is FUN

 

logo.png

 Debreceniek és környékbeliek figyelem! Vidéken is hódit a chilis őrület, részletek hamarosan.

11973694_10153537983962459_849927442_o.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.