leCSÓKOLOM, avagy tüzes ajkak!

Jöttem, láttam, kóstoltam!

2017. január 30. - bogar.mark

Lépj ki a komfortzónádból, kapcsold be a biztonsági öved és kapaszkodj. Képzeld el, hogy szombat reggel van. A konyhában sistereg a tükörtojás, a pirítós sütőből kipattant az enyhén odakozmált kenyér, a kamilla tea éppen hűl, és Te pedig kiveszed a hűtőből az ízlelőbimbók nyugalmát megzavaró…

Tovább

Hagymalekvárok királya, avagy királynője

Jöttem, láttam, kóstoltam!

Hoi kedves Olvasó! Egy hetes hollandiai kalandozásom után újra jelentkezek. Sokáig gasztronómiailag introvertáltnak tartottam magam, ezalatt nem arra gondolok, hogy bárhová mentünk ebédelni az étlap megtekintése nélkül rántott húst kértem rizsával. És nem is arra, hogy a kimondhatatlan nevű…

Tovább

16 éven aluliaknak szülői felügyelettel!

Abban a pillanatban, hú b.... meg! Aztán kirohant a fürdőbe...

Molnár Gergely és párja Andi, a Fire in the hole termékünket kóstolta. Megérkezett a meglepi, köszönöm! Rögtön el is kezdtem a tesztet. A tesztelni kívánt áru a Fire in the hole nevű termék volt. Bevontam a páromat, Andit is. Örömmel mondta, hogy persze, megkóstolom én is! Később már nem így…

Tovább

Ínycsiklandozóan, tüzes, ragacsos csirkeszárnyak

Vigyázat... függőséget okoz...

Sokaknak a Gasztroangyal adásából lehet ismerős a recept, néhányan pedig már kóstolták is, amikor a farmunkon jártak. Nagyon egyszerű, gyors és finom receptet mutatunk be nektek.  Hozzávalók:  2kg csirkeszárny Ízlést szerint só, bors, füstölt cayenne Füst az üstben BBQ szósz 7dl Csípem…

Tovább

Megosztó vélemények legújabb termékünkről!

Jöttem, láttam, kóstoltam!

Elérkeztünk egy új mérföldkőhöz pikánsan izzó blogunkban. A héten 10 terméket küldünk ki, a facebookos nyereményjátékunk szerencsés győzteseinek. Akiket azzal a nemes feladattal bíztunk meg, hogy véleményezzék, kritizálják, értékeljék az adott terméket, de ha kell szedjék molekuláira a kapszaicint…

Tovább

Így neveljük a világ legerősebb chilijét

Február eleje: közeledik az első magvetés ideje. I. rész

Olyan kis ártatlanok, kedvesek és szépek. Majd felnőnek, gyönyörködsz bennük, termést hoznak és leszakítják az arcod. (Carolina Reaper társai)

Tovább

A „TŰZBEN EDZETT” termékcsalád

A chilit, mint fűszert, jellemzően Mexikóhoz, a Karib-térséghez, Indiához vagy Thaiföldhöz társítjuk. Azonban egyre nagyobb népszerűségnek örvend Európában így Hazánkban is. A következőkben bemutatott termékcsaláddal célunk az, hogy megismertessük, megszerettessük a nagyközönséggel ezeket az új…

Tovább

A nő, aki palackba zárta Csak Norrist!

Bemutatkozik a Sárréti Chilifarm konyhafőnöke'.

Bogárné Rábai Edit: Már fiatalon életem részévé vált a kertészkedés. Mondhatni ebbe az életformába születtem bele testvéreimmel, hisz szüleink növénytermesztéssel foglalkoztak. Nagyon sok szép emlékem van azokból az időkből. Tavasszal kezdtük a palánták nevelését, majd a megtermelt zöldségeket,…

Tovább